Розкрито дату та місце наступного бою Шакура Стівенсона

Після повільного початку року, Шакур Стівенсон, схоже, нарешті наблизився до оголошення бою з точною датою та місцем, яке вже стало відомо.

У цьому році році Стівенсон вирішив завершити кар’єру, багато експертів пояснили це його розчаруванням через те, що він не міг провести великі бої, яких він хотів.

Потім він швидко скасував це рішення та оголосив, що не може залишитися осторонь спорту, який любить. Відтоді його пов’язували з кількома суперниками, і він кинув рукавицю молодим суперникам, які хотіли подолати його.

Він також запропонував вступити в бій з Девіном Хейні в якості заміни Райану Гарсії, якщо останній виключить його з цього змагання в квітні.

Але тепер, як повідомив боксерський експерт Ден Рафаель, Стівенсон проведе наступний бій влітку.

“Повідомляється, що наступний бій Шакура Стівенсона запланований на 6 липня в Prudential Center в Нью-Джерсі, суперник – уточнюється”, – зазначив Рафаель.

Стівенсон є чемпіоном світу за версією WBC у легкій вазі, і востаннє він виступав у листопаді проти Едвіна Де Лос Сантоса, де виграв очки. Хто може стати новим суперником, поки не повідомляється.

Читайте також: