Кам’янські студенти та викладачі випробували свої сили на Студентській лізі з шахів

15 березня у Дніпрі пройшов II турнір “Ліги з шахів”, у якому взяли участь студенти, викладачі, аспіранти та співробітники ЗВО та фахової передвищої освіти.

Кам’янське представляли 5 спортсменів – студенти та викладачі Дніпровського державного технічного університету.

Учасники грали за швейцарською системою у 7 турів. Контроль часу: швидкі шахи – 10 хвилин на партію з додаванням 5 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого.

Змагання тривали майже 5 годин. Серед кам’янчан найкращий результат показав аспірант кафедри машинобудівних технологій та інженерії Ігор Крикент. У семи зустрічах спортсмен набрав 5,5 очок та посів третє місце серед студентів та аспірантів.

Професори ДДТУ Анатолій Пасечник (кафедра математичного моделювання та системного аналізу) та Ігор Губарєв (кафедра фізичної культури і спорту) набрали по 4 очка й посіли відповідно четверте та п`яте місця серед співробітників. До речі, в останній своїй зустрічі І.Губарєв мав значну перевагу над суперником, проте помилився у цейтноті і поступився.

Студенти ДДТУ, які грають як у шахи так і у шашки, також показали непогані результати. Так, Віра Попруга (група ФІС-22-1д) потрапила в топ-10 серед дівчат, а Сергій Клименко (група ФІА-21-1д) набрав 3,5 очка й розмістився в другій половині підсумкової таблиці.

Кам'янські студенти та викладачі випробували свої сили в Студентській лізі з шахів Кам'янські студенти та викладачі випробували свої сили в Студентській лізі з шахів

Читайте також: