Нганну: “Я ще не закінчив з боксом”

Після прикрої поразки від Джошуа камерунський боєць Франсіс Нганну висловився про свої подальші плани та назвав наступного суперника.

Він зазначив, що не залишить бокс і буде й далі виступати в ММА.

“Я ще точно не знаю, з ким проведу наступний бій. Але мені знадобиться трохи часу, щоб відпочити, зосередитися на собі, коли буду готовий, повернуся до тренувань. Тоді можна починати обговорювати бої. Я ще не закінчив з боксом, я не закінчив і з ММА. У мене зараз є суперник у Лізі професійних бійців ММА. Ним має стати Ренан Феррейра, але я все ще можу поєднувати бокс і ММА”, – сказав Нганну.

Нагадаємо, 8 березня в саудівському Ер-Ріяді відбувся великий вечір боксу, де на рингу зішлися колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та ексчемпіон UFC Френсіс Нганну.

У головному 10-раундовому поєдинку камерунцю одразу не пощастило. Джошуа вже в першому раунді вразив Нганну потужним ударом. Френсіс ледве піднявся після такого нокдауна. У другому раунді британець остаточно фінішував камерунця, який спробував підвестися і продовжити бій, але відразу знову впав на поміст, і рефері зупинив бій. Раніше Нганну програв рішенням суддів Тайсону Ф’юрі.

Однак, після бою, навіть Джошуа порадив Нганну не кидати бокс, а залишитися відданим своїй справі, тоді він доб’ється успіху.

Читайте також: