“Нехай залишить Усика мені”: Ф’юрі пообіцяв Джошуа розібратися з українцем

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі відновив роботу в тренувальному таборі перед поєдинком за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті проти українця Олександра Усика, який утримує титули WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі.

Британець вірить, що переможе українця, і пообіцяв Джошуа, який двічі програв нашому козаку, розібратися з ним.

“Усик двічі розібрався з Джошуа. Ми бачили ці поєдинки. Ті моменти, коли він просто не міг нічого вдіяти з Усиком. Тож нехай залишить Усика мені, цього маленького шульгу. Я розберуся з ним замість Джошуа”, – зазначив “Циганський король”.

Бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді.

Натомість вже завтра, 8 березня, також в саудівському Ер-Ріяді Джошуа проведе бій проти Нганну. 6 березня вони провели відкрите тренування перед своїм боєм. Бійці по черзі виходили на ринг та провели деякі заняття зі своїми спаринг-партнерами. Також у тренуванні взяли участь боксери, які битимуться в андеркарді івенту.

Наприкінці грудня Джошуа впевнено переміг Отто Валліна, який відмовився від продовження бою після 5 раунду, в рамках “Day of Reckoning”. Ентоні заявляв, що наступний поєдинок готовий провести з будь-ким.

Нганну програв рішенням суддів Тайсону Ф’юрі у своєму єдиному поєдинку за правилами боксу. Камерунець справив гарне враження на тлі чинного володаря чемпіонського титулу, відправивши “Циганського короля” в нокдаун.

Читайте також: