Джошуа впевнений, що битиметься з Ф’юрі: розпочалися переговори про поєдинок

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) впевнений, що скоро зустрінеться з Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO). Боксер зазначає, що вже розпочалася певна підготовка.

“Все перебуває на стадії розробки, кипить вже давно, і це має статися. Ми говоримо про це. Це точно відбудеться, причому швидше раніше, ніж пізніше – запам’ятайте мої слова. Переговори ще не є настільки докладними, щоб переходити до пошуку дати та місця, але є дорожня карта. Хтось назвав це контрольно-пропускними пунктами, і якщо я зможу пройти ці контрольно-пропускні пункти, то Ф’юрі – частина мого шляху, а я – частина його. Було б нерозумно не зробити цього”, – сказав Джошуа.

Нагадаємо, що Ф’юрі хоче відвідати бій Джошуа проти Нганну, який пройде 8 березня в саудівському Ер-Ріяді.

Наприкінці грудня Джошуа впевнено переміг Отто Валліна, який відмовився від продовження бою після 5 раунду, в рамках “Day of Reckoning”. Нганну програв рішенням суддів Тайсону Ф’юрі у своєму єдиному поєдинку за правилами боксу. Камерунець справив гарне враження на тлі чинного володаря чемпіонського титулу, відправивши “Циганського короля” в нокдаун.

Сам Тайсон готується до бою за титул абсолютного чемпіона у хевівейті проти володаря титулів WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександра Усика. Цей поєдинок вже декілька разів переносився, його актуальна дата – 18 травня.

Читайте також: