У Кам’янському студенти-футболісти змагалися за Кубок губернатора

29 травня на базі кам’янської ДЮСШ №2 відбулися відбіркові матчі Кубку Дніпропетровської області з міні-футболу серед учнів закладів професійно-технічної освіти при підтримці начальника ДніпроОВА Сергія Лисака.

За звання кращого та можливість позмагатися у фіналі боролися 4 команди: Кам’янський професійний ліцей, Кам’янське вище професійне училище, Кам’янський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівництва та автотранспорту та Петриківське професійне училище №79.

По традиції, команди привітали почесні гості – директор ДЮСШ №2 Євген Оніпко та начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Ми продовжуємо нашу традицію проводити змагання, як місцеві так і обласні, –  зазначив Е.Коряк. – Дякую Збройним Силам України, які дають можливість грати у футбол. Дякую всім педагогам, які хвилюються за вас. Нехай наш газон стане щасливим і ви порадуєте нас хорошою грою. Нехай команди-переможці покажуть майстерність у фіналі, а ті, хто програє – не засмучуйтесь. Попереду ще багато змагань. Наша спортивна інфраструктура завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова та управління молоді та спорту постійно розвивається, і ми ще не раз будемо запрошувати спортсменів на спортивні заходи.

Після привітального слова команди розпочали гру. Сильнішим за всіх виявилася команда

Кам’янського професійного ліцею, яка за результатами всіх матчів, набрала 9 очок. Другими стали гравці Петриківського професійного училища, які вибороли 4 очки. Саме ці дві команди позмагаються за Кубок губернатора у фіналі.

На жаль, залишають турнір команди Кам’янського вищого професійного училища та Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівництва та автотранспорту, які набрали 3 і 1 очків відповідно.

Відбіркові змагання також пройдуть у Кривому Розі та Дніпрі. Команди-переможці зустрінуться у фіналі, який відбудеться 2 червня у Дніпрі. Бажаємо успіхів нашій кам’янській команді!

Фотографії з події