“Шахтар” у видовищному матчі із сімома голами обіграв “Кривбас”

У головному матчі 19-го туру чемпіонату України “Шахтар” розгромив “Кривбас” – 5:2. Зустріч відбулася на “Арені Львів”.

Ще на 9-й хвилині Конопля відкрив рахунок, стегном заштовхавши м’яч у ворота. Втім, на 20-й хвилині Юхим дещо схибив і дозволив Прінсу відновити паритет. Гра набирала обертів і за декілька миттєвостей м’яч знову опинився у воротах “Кривбаса”. Криськів дуже швидко розіграв штрафний закиданням на Бондаренка, той покотив назад партнеру і Дмитро прострілив.

Вже на старті другого тайму підопічні Вернидуба залишилися в меншості: Іліч зіграв у ногу Криськіву, за що отримав пряму червону. Після цього господарі почали помітно домінувати, а на 69-й хвилині Бондаренко збільшив розрив до 3:1, закрутивши у дальній кут після передачі Зубкова. Згодом Криськів довів розрив до розгромного.

Під завісу поєдинку “Кривбас”, який, здавалося б, втратив надію остаточно, зміг скоротити відставання до двох м’ячів. Стецьков, вигравши боротьбу з Коноплею, пробив під каркас воріт. Та дива не сталося. Фінальним акордом зустрічі став гол Траоре в компенсований час.

Після цього матчу “Шахтар” набрав 35 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці УПЛ. У “Кривбасу” 37 очок та друга позиція, але команда Вернидуба зіграла на два поєдинки більше.

У наступному турі чемпіонату України “Шахтар” зіграє проти “Колоса”, а “Кривбас” зустрінеться з “Оболонню”.

  • Чемпіонат України, 19-й тур

“Шахтар” – “Кривбас” – 5:2 (2:1)

Голи: Конопля, 10, Криськів, 22, 83, Бондаренко, 68, Траоре, 90+3 – Аду, 20, Стецьков, 85

Вилучення: Іліч, 57 (“Кривбас”)