Швидкий спосіб позбутися зайвих кілограмів: просто випийте склянку цього напою перед сном

Цей напій сприяє прискоренню обміну речовин та поліпшенню процесів травлення, що робить його дуже ефективним у боротьбі за стрункість фігури. Для ефективного та швидкого зниження зайвої ваги, вам підійде звичайний чай, але потрібно додати до нього популярну спецію – перець.

Чому варто додати перець до чаю

У перці міститься піперин, що надає йому характерний гострий смак, а також сприяє розщепленню жирових клітин та підтримує обмін речовин. Піперин збільшує вироблення тепла, що призводить до зростання енергетичних потреб організму.

Спочатку піперин впливає на жирову тканину, яка є основним джерелом енергії для людського тіла. Крім цього, перець стимулює виділення травних соків, що поліпшує процес травлення. Проте, важливо зазначити, що вживання пікантної приправи може негативно позначитися на людях із частими проблемами зі шлунком. Тому тим, хто має високу кислотність, слід бути обережними та утриматися від перевищення кількості перцю у чаї чи стравах.

Чому додавання перцю до чаю є хорошою ідеєю? Ця приправа може розігріти організм під час застуди, особливо весною та восени. Крім того, вона допомагає у боротьбі з запаленнями, має потогінну властивість та допомагає з лікуванням верхніх дихальних шляхів під час застуди.

Як приготувати чай для схуднення з перцем

Для цього рецепту найкраще використовувати цілі горошинки перцю. На одну склянку напою додавайте не більше 1/4 ложки подрібненої спеції. Настоюйте чай протягом 5 хвилин, потім процідіть, додайте мед (після охолодження), шматочок лимона і пийте маленькими ковтками. Такий напій чудово поєднується з малиновим варенням або соком. Якщо ви любите гостре, можна додати трішки імбиру.

Для ще більш ефективного впливу перцю на організм, його рекомендується поєднувати з куркумою. Піперин допомагає покращити засвоєння організмом куркуміну, речовини, що міститься в куркумі, що відома своїми протираковими властивостями. Крім того, куркума також підтримує обмін речовин.

Читайте також: