Ф’юрі відвідає бій Джошуа проти Нганну

Володар титулу WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі, як очікується, відвідає бій між ексчемпіоном світу в хевівейті Ентоні Джошуа та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Про це повідомляє IFL TV.

Подія пройде у саудівському Ер-Ріяді 8 березня. В андеркарді івенту, окрім інших, заявлено Романа Ф’юрі – брата “Циганського короля”. Крім цього, перед поєдинком Джошуа – Нганну відбудеться бій між Чжаном Чжилеєм та Джозефом Паркером. Також у рамках шоу проведе свій поєдинок українець Андрій Новицький проти американця Хуана Торреса.

Нагадаємо, наприкінці грудня Джошуа впевнено переміг Отто Валліна, який відмовився від продовження бою після 5 раунду, в рамках “Day of Reckoning”. Ентоні заявляв, що наступний поєдинок готовий провести з будь-ким.

Нганну програв рішенням суддів Тайсону Ф’юрі у своєму єдиному поєдинку за правилами боксу. Камерунець справив гарне враження на тлі чинного володаря чемпіонського титулу, відправивши “Циганського короля” в нокдаун.

Сам Тайсон готується до бою за титул абсолютного чемпіона у хевівейті проти володаря титулів WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександра Усика. Цей поєдинок вже декілька разів переносився, його актуальна дата – 18 травня.

Читайте також: