Розпочався продаж квитків на “домашній” матч збірної України в Польщі

Українська асоціація футболу оголосила про початок продажу квитків на найближчий номінально-домашній матч збірної України, який пройде 26 березня у польському Вроцлаві.

Суперником команди Сергія Реброва у цьому поєдинку буде одна із двох збірних – Ізраїлю чи Ісландії. Перед цим, 21 березня, відбудуться півфінали плей-офф кваліфікації ЧЄ-2024 на шляху B. У них Україна зіграє в гостях проти Боснії та Герцеговини, а ізраїльтяни паралельно проведуть зустріч з ісландцями.

Якщо “синьо-жовтим” вдасться подолати балканський бар’єр, то 26 березня вона розіграє путівку до фінальної частини чемпіонату Європи. Якщо ж успіх не посміхнеться команді Реброва у першому матчі, то поєдинок у Вроцлаві матиме товариський статус. У будь-якому випадку, національна збірна потребує максимально масової уболівальницької підтримки.

Вартість квитків – від 50 злотих. Їх можна придбати онлайн (до чотирьох шт. в одні руки) за посиланням. Після покупки квиток необхідно роздрукувати у високій якості або завантажити на мобільний телефон. Зазначається, що спочатку квитки реалізовуватимуться лише за криптовалюту. Інші способи оплати стануть доступними з 26 лютого.

Нагадаємо, у півфіналі плей-офф відбору на Євро-2024 Україна та Боснія та Герцеговина зіграють 21 березня у місті Зениця, на стадіоні “Биліно поле”. “Домашній” матч команди Реброва проти Ізраїлі або Ісландії відбудеться 26 числа на стадіоні “Тарчинськи Арена” (Вроцлав), початок – 21:45 за київським часом.

Читайте також: