“Це нікому не вигідно”: колишній чемпіон світу Тоні Белью про перенесений бій Усик-Ф’юрі

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Українець дуже наполегливо готувався до бою, який був заплановано на 17 лютого, та через травму Тайсона, поєдинок перенесли на весну. Багато експертів припускали, що це може бути комусь вигідно, а керівник Саудівської Аравії Туркі Алальших вжив запобіжних заходів, щоб ситуація більше не повторилася. Якщо хтось зі сторін знову зірве бій, то заплатить штраф у розмірі 10 мільйонів доларів.

Свою думку висловив і колишній чемпіон світу Тоні Белью.

“Це нікому не вигідно. Це просто все псує. Обидва хлопці були на піку. Єдине, що мене турбує зараз, то це якщо знову з кимось щось станеться. Я знаю, що організатори встановили штраф у 10 мільйонів доларів для винуватця ще одного перенесення поєдинку. Це безумство. Хтось може травмуватися, і це не вина будь-якої сторони”, – зазначив Белью.

Нагадаємо, що WBC пропонує збільшити кількість суддів на поєдинок Усика з Ф’юрі. Його мають обслужити 5-6 суддів. З такою пропозицією виступив президент WBC Маурісіо Сулейман.

Читайте також: