У Кам’янському відкрили волейбольний сезон

27 травня у Кам’янському відбувся турнір «Кубок відкриття сезону з волейболу 2023». Змагання проходили поблизу БАМівського ставку у Південному районі міста, який минулого року був оновлений завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова. У турнірі взяло участь сім команд, кожна складалася з чотирьох чоловіків та двох жінок.
Змагання відкривали начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, президент громадської організації «Федерація волейболу Кам’янського» Тетяна Борис, ветеран-волейболіст Олексій Чоха, голова обласної спілки ФСТ «Спартак» Вікторія Орєшина та капітан команди «Паляниця» Василь Поцелуєв.

Тетяна Борис, поділилася своїми враженнями від турніру, зазначивши, що він був насичений напруженними моментами, а команди продемонстрували високий рівень майстерності та спортивний дух у своїх поєдинках.

Начальник Управління молоді та спорту, Едуард Коряк, висловив свою вдячність усім учасникам змагань та вручив подарунки від громадської організації “Бджола”. Він особисто передав волейбольні м’ячі ветерану-волейболісту Олексію Чоху та чемпіонам Всеукраїнського турніру з волейболу, команді “Паляниця”.

– Дякуємо Збройним Силам України, за можливість проводити у нашому місті подібні змагання, що сприяють розвитку спорту та популяризації здорового способу життя.

Вікторія Орєшина, голова обласної спілки ФСТ «Спартак» та майстер спорту з волейболу відзначила, що цей захід виявився чудовим стартом нового волейбольного сезону у місті.

– Усі учасники турніру мали чудову можливість обмінятися досвідом, оволодіти новими тактиками та стратегіями гри.

За результатами змагань команда “Паляниця” стала чемпіоном турніру. В фіналі вони зустрілися з командою “Спартак” і перемогли з рахунком 2:0, що принесло останнім заслужене друге місце.
За бронзу змагалися команди “Позитив” і “Фенікс”. Після напруженого протистояння “Позитив” зумів здобути перемогу з рахунком 2:1, посівши третє місце на турнірі.

Наступного тижня в місті Хмельницький відбудеться Кубок України з волейболу серед ветеранів, де будуть представлені дві команди з нашого міста у двох різних вікових категоріях: 50+ та 55+.

Фотографії з події