ТОП-5 найкращих видів спорту для схуднення

Для любителів спорту, які не мають можливості годинами тренуватися, існує безліч альтернатив. Ви можете урізноманітнити свої заняття та підтримувати себе у формі, не витрачаючи на це багато часу. Розповідаємо, які види спорту підійдуть для втрати ваги найкраще.

Бадмінтон

Бадмінтон – це не тільки весела гра, але й ефективний засіб схуднути. Щоб грати в бадмінтон, вам треба активно рухатися по майданчику, виконуючи різні рухи та прийоми. Бадмінтон добре знайомий багатьом з нас з дитинства, тому ви легко зможете згадати правила гри.

Граючи в бадмінтон, ви задієте усі м’язи свого тіла, і це допоможе вам швидко спалити калорії та зменшити вагу.

Плавання

Плавання – це один з найкращих способів покращити свою фігуру та скинути зайві кілограми. Плавання три рази на тиждень може допомогти вам ефективно худнути в усьому тілі. Плавання також має багато інших переваг: ви не тільки позбудетеся від надлишкової ваги, але й покращите стан свого тіла та зробите свої м’язи рельєфними.

Їзда на велосипеді

Велосипед – це не тільки зручний і екологічний спосіб пересуватися по місту, але й чудовий спосіб схуднути. Ви проведете час на свіжому повітрі, що також сприятиме покращенню здоров’я, а також отримаєте чудове кардіотренування.

Велоспорт має ту перевагу, що він не виснажує вас так сильно, і ви зможете займатися ним довше, ніж бігом. Кількість калорій, які ви спалите, залежить від того, як швидко і довго ви будете педалювати.

А ще велосипедна їзда може принести вам багато інших переваг для здоров’я, крім втрати ваги – ви зміцните м’язи, підвищите свою силу та тонус усього тіла.

Футбол

Якщо ви хочете отримати більше кардіотренувань, то футбол – це відмінний варіант, адже під час цієї гри вам доведеться багато бігати. Тож якщо ваша мета – зміцнити нижню частину тіла, підтягнути литки та схуднути у стегнах, візьміть м’яч та мерщій на футбольне поле!

Крім того, футбол також може прискорити метаболізм та загалом сприяє підвищенню фізичної активності.

Бокс

Бокс може принести не тільки задоволення, але й допомогти підтримувати чудову форму. Завдяки інтенсивним заняттям боксом ви можете спалювати до 800 калорій щогодини, і це дуже ефективне тренування, що постійно підтримує ваше тіло в русі.

Також ви зможете зміцнити м’язову силу, підтримати здоров’я серця та зняти стрес.