Розтопіть зайві кілограми: 3 “гарячих” продукти для схуднення

Якщо ви хочете позбутися зайвих кілограмів, то вам не допоможуть ні смузі, ні свіжі соки, ні фрукти й овочі. Так каже детокс-коуч Валентина Івушкіна, яка стверджує, що причина зайвої ваги – це холод, який накопичується в організмі. Але не варто впадати у відчай, адже є три продукти, які не тільки зігріють вас, але й допоможуть розчинити жир.

Баранина

Це м’ясо, яке дуже добре підходить для зимового харчування. Воно насичує організм білком і залізом, а також розтоплює холодний слиз, який заважає схудненню. Баранину краще їсти в запеченому вигляді з овочами або у вигляді смачного бульйону з кісточками. Але не перебільшуйте з кількістю, і не їжте її на обід, бо це може спричинити запалення в організмі.

Імбир

Корінь імбиру має чудові зігріваючі властивості. Він майже такий же гарячий, як перець чилі, але не такий різкий, і підходить майже усім. Імбир стимулює кровообіг і виводить зайву слиз, яка утруднює схуднення. Випивайте відвар імбиру перед сніданком і вечерею, і ви відчуєте, як ваш організм зігрівається і очищається. Для приготування відвару потрібно натерти трохи кореня, залити його водою і дати закипіти на п’ять хвилин.

Нежирна риба

Це м’ясо, яке дуже корисне для здоров’я і схуднення. Воно містить багато омега-3 жирних кислот, які поліпшують метаболізм і роботу шлунково-кишкового тракту. Риба також допомагає вивести слиз, яка накопичується в організмі. Вибирайте нежирні сорти риби, такі як тріска, щука, судак або минтай, і готуйте їх на пару, на грилі або в духовці.