ФК “Кривбас” віддав в оренду двох футболістів

23-річний півзахисник Владислав Семотюк та 24-річний нападник Денис Устименко тепер будуть грати за закарпатський “Минай”. Згідно умов орендної угоди за цей клуб вони будуть виступати до кінця поточного сезону.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Кривбас”.

Семотюк не вирушив із командою Юрія Вернидуба на збори до Іспанії. Він виступає за “Кривбас” з 2022 року. Цього сезону лише чотири рази з’явився на полі, де провів 83 хвилини, отримав червону картку в матчі першого туру проти “Олександрії” (0:1). Всього ж гравець провів за “Кривбас” з літа 2022 року 14 матчів.

В активі Устименка у першій частині чемпіонату 5 матчів, 65 хвилин на полі. В “Кривбасі” він з літа 2022 року. Усього провів 24 матчі, голів не забивав.

У “Кривбасі” побажали футболістам вдалого виступу у “Минаї” та подальшого прогресу.

Зараз криворіжці перебувають на учбово-тренувальному зборі в іспанському Аліканте. Там команда запланувала десять спарингів.

Нагадаємо, “Кривбас” пішов на зимову перерву як лідер УПЛ. Команда Юрія Вернидуба набрала 34 очки та випереджає “Дніпро-1” за додатковими показниками. Наступний офіційний матч “Кривбас” проведе з “ЛНЗ”, базова дата 18-го туру – 24 лютого.

А от “Минай” замикає турнірну таблицю з 6-ма очками. Закарпатці відстають на шість пунктів від зони перехідних матчів і на дев’ять від рятівного 12-го місця. У листопаді клуб розірвав контракт із головним тренером Володимиром Шараном. Його наступником став Желько Любенович. Найближчий календарний матч “Минай” проведе проти “Дніпра-1”.