Михайло Мацих, тренер братів Кличків, готується провести виставковий бій

Відомий тренер братів Кличків, Михайло Мацих, має намір провести виставковий бій до свого 89-річчя. Захід також передбачає проведення благодійного аукціону, метою якого є збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

Активну участь в організації візьме Геннадій Ніколайчук, колишній вихованець Михайла Мациха, який сьогодні обіймає посаду віце-президента Федерації боксу Києва та очолює ветеранську комісію Федерації боксу України.

Дев’ять років тому, на своє 80-річчя, Мацих вже проводив виставковий поєдинок з Ніколайчуком. Хоча тренер довгий час не виходив на ринг, вони провели бій на два раунди. Після чого Мацих зізнався, що цей досвід змусив його почуватися молодшим на 10 років.

Зібрані кошти з благодійного аукціону, який відбудеться під час виставкового бою, спрямують на потреби Збройних Сил України.

Зараз обговорюються кандидатури суперника для Михайло Мациха, і організатори зазначають, що вже мають декілька оригінальних варіантів. Вони також планують подати заявку до Книги рекордів Гіннеса, оскільки не має відомостей про випадки, коли людина у такому віці проводила виставкові бої.