У Кам’янському стартували матчі другого кола чемпіонату міста з футзалу

7 січня на базі СК “Прометей” розпочались матчі другого кола чемпіонату міста з футзалу серед команд промислових підприємств та аматорських колективів сезону 2023-2024.

Про це повідомили в Федерації футболу Кам’янського.

Команда “Дніпровський кар’єр” розпочинає друге коло яскравою перемогою. У Лізі “А” відбувся один із самих результативних матчів чемпіоната між командами “Олімпія-2001″ (Аульський водовід-2) та”Дніпровський кар’єр”. Команди зіграли в атакуючий футбол і забили на двох 17 м’ячів. Кращими як завжди були лідери своїх команд Ігор Реутов з “Дніпровського кар’єра”, який забив п’ять м’ячів та олімпієць Антон Полюлях, який відзначився чотирма м’ячами. За рахунку 8:7 на користь “Дніпровського кар’єра” олімпійці пішли на ризик і замінили воротаря на п’ятого польового гравця, але так і не змогли зрівняти рахунок, пропустивши ще двічі. Таким чином, “Дніпровський кар’єр” розпочинає новий рік яскравою перемогою з рахунком 10:7 і продовжує боротьбу за чемпіонство.

Також видовищним видався матч між командами ліги А “Ліон” та “ПМГУ Камет-сталь”. Металурги вийшли на гру у новій формі. Гра тримала глядачів у напрузі до кінця. “Ліон” на останніх хвилинах матчу зняв воротаря, але так і не зміг зрівняти рахунок. Металурги перемогли з рахунком 3:2 і здобули першу перемогу у чемпіонаті.

Усі результати неділі

  • “Дніпро”-“Вогнеборець” (група Б) – 1:1;
  • “ПМГУ МПС”-“Титан” (група Б) – 4:6;
  • “Олімпія 2001” (аульський водовід) 2- “Дніпровський кар’єр” (група А) –  7:10;
  • “Олімпія-2001″(Аульський водовід) 1 – “СК Тайм” (група А) – 4:1
  • “Ліон”-“ПМГУ Каметсталь” (група А) – 2:3
  • “Самсон”-“Баглій” (група Б) – 3:1.