Українці здобули дві нагороди Світової серії з настільного тенісу WTT Feeder

З 12 по 17 грудня в італійському містечку Б’єлла проходила Світова серія з настільного тенісу WTT Feeder. Українські спортсмени на цих змаганнях змогли вибороти дві нагороди.

У складі команди України виступали: Ярослав Жмуденко, Маргарита Песоцька, Соломія Братейко, Антон Лімонов, Андрій Гребенюк, Микита Завада. Крім індивідуального розряду, тенісисти грали пари (Соломія Братейко) та мікст (Лімонов/Братейко).

У наполегливій боротьбі на третю сходинку п’єдесталу в одиночному розряді зійшла Маргарита Песоцька. Вона гарантувала собі нагороду перемогою у складному п’ятисетовому чвертьфіналі проти японки Сакури Морі – 3:2 (12:14, 11:5, 11:4, 10:12, 11:9). Та зупинила багаторазову медалістку чемпіонатів Європи американка Лілі Чжан – 0:3 (5:11, 7:11, 9:11).

Ще одну бронзу Україні принесла змішана пара у складі Антона Лімонова і Соломії Братейко, яка також дійшла до півфіналу, де поступилася майбутнім чемпіонам Барборі Балажовій та Любоміру Піштею зі Словаччини – 0:3 (5:11, 4:11, 6:11).

Відзначимо, що на змаганнях серії “Feeder” розігруються очки до ITTF World Rankings, за яким також будуть визначатися майбутні учасники Олімпійських Ігор у Парижі-2024.