“Шахтар” зіграв унічию з “Авіспа Фукуокою” у благодійному матчі

“Шахтар” зіграв унічию з “Авіспа Фукуокою” у благодійному матчі у Японії. Гра завершилася з результативним рахунком – 2:2.

На восьмій хвилині зустрічі Сікан вивів “гірників” уперед. Ще до перерви “Авіспа Фукуока” відігралася зусиллями Мії та Канаморі. Проте м’яч Шведа на початку другого тайму став заключним у грі та приніс донецькому клубу нічию.

Поєдинок “Шахтаря” з “Авіспа Фукуокою” відбувся на “Японському національному стадіоні” (район Сіндзюку, Токіо) за підтримки Японської футбольної асоціації та Професійної футбольної ліги Японії, а також за сприяння ООН.

Мета заходу – поширення підтримки України у світі через футбол. Прибуток від продажу квитків буде передано на відновлення нашої держави.

Також “Шахтар” випустив спеціальний ексклюзивний комплект із футболок та шарфу, присвячений звітному благодійному поєдинку.

До слова, “гірники” посіли третє місце у групі Н Ліги чемпіонів. Команда Маріно Пушича зіграє в 1/16 Ліги Європи, де вже визначились потенційні суперники “Шахтаря”. У чемпіонаті Укрїни донеччани йдуть на четвертому місці.

  • Товариський матч

“Шахтар” – “Авіспа Фукуока” – 2:2 (1:2)

Голи: Сікан, 8, Швед, 53 – Мія, 34, Канаморі, 37