Жіночий “Прометей” драматично поступився “Лодзі” в четвертому турі волейбольної Ліги чемпіонів

“Прометей” у четвертому турі жіночої Ліги чемпіонів з волейболу зазнав виїзної поразки від польської “ЛКС Лодзь” – 2:3.

Весь матч пройшов у запеклій боротьбі, в жодному з сетів не спостерігалося очевидної переваги однієї з команд.

Першу партію виграли господині майданчика з розривом у два очки. Наприкінці другого сета сильнішими були вже волейболістки “Прометею”.

Драматичним видалося завершення третього сета – українки вели 24:22 і 26:25, але не змогли реалізувати три сетболи і зрештою поступилися 26:28.

Підопічним Івана Пєткова вдалося вдруге зрівняти рахунок, але на тай-брейк більше сили залишилося у представниць “Лодзі”.

У результаті з трьома очками після чотирьох турів дніпровська команда посідає останнє місце в групі Е. На продовження боротьби у неї залишаються мінімальні шанси – навіть дві перемоги в зустрічах, що залишилися, цього не гарантують.

Згідно з регламентом, переможець групи напряму виходить до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Другі команди всіх п’яти груп, а також найкраща серед третіх місць, розіграють ще три путівки до чвертьфіналу. Ще чотири колективи, які посіли треті місця, продовжать виступи у чвертьфіналі Кубка ЄКВ.

Два матчі групового етапу, що залишилися, “Прометей” проведе вже в 2024 році. 11 січня наші спортсменки зустрінуться з “Ле Канне”.

  • Волейбол. Жінки. Ліга чемпіонів. Група Е. 4-й тур

“ЛКС Лодзь” – “Прометей” – 3:2 (25:23, 22:25, 28:26, 23:25, 15:10)