“Прометей” обіграв “Епіцентр-Подоляни” у чоловічій Суперлізі з волейболу

4 грудня в Чернівцях був зіграний один із центральних матчів третього туру чемпіонату України з волейболу у чоловічій Суперлізі. Чемпіон країни “Прометей” зустрічався із срібним призером попереднього сезону командою “Епіцентр-Подоляни” із Городка Хмельницької області.

Як пройшов поєдинок?

Обидва колективи входили у гру обережно, намагаючись не припускатися помилок аби не дати супернику вийти вперед. Першими брейкове очко заробили дніпряни, а потім подоляни кілька разів самі помилилися в атаці. Перевагу “Прометей” збільшив своєю подачей Дмитро Шаповал. Його ейс зі швидкістю 117 кмк\год не залишив опонентам шансів. Зрештою, 25:21 та 1-0 на користь дніпровських волейболістів.

У другій партії “Епіцентр” зміг вирватися вперед. Однак наставник “червоно-білих” взяв тайм-аут після якого його підопічні зробили три поспіль блоки, а Дмитро Вієцький збільшив свою перевагу завдяки ейсам. Його партнери ефективно допомагали в атаці і зробили все аби завершити і цей сет на свою користь – 25:20.

Після великої перерви “Прометей” вибився в лідери першим. Проте, “бізони” продемонстрували справжній бійцівський характер і змогли ліквідувати відставання. Далі знову розгорілася боротьба, яка вийшла за традиційні 25 очок. Краще кінцівку провели волейболісти “Прометея” – 27:25 та 3-0 у підсумку.

У складі переможців відзначились Ян Єрещенко, який набрав 18 очок, Дмитро Вієцький – 16 та Михайло Станкович – 11. У подолян найрезультативнішим став Міхал Фінгер, у якого в активі було 9 очок.

  • Чемпіонат України з волейболу. Суперліга. Чоловіки
    Третій тур

“Прометей” (Дніпро) – “Епіцентр-Подоляни” (Городок, Хмельницька область) – 3:0 (25:21, 25:20, 27:25)