Жіночий “Прометей” обіграв “Альбу Блаж” у третьому турі волейбольної Ліги чемпіонів

“Прометей” здобув першу перемогу у груповому турнірі жіночої Ліги чемпіонів з волейболу. У третьому турі українська команда в гостях обіграла румунську “Альбу Блаж” – 3:2.

Протистояння вийшло максимально драматичним. Підопічні Івана Петкова зуміли вирвати перемогу в першому сеті – 25:23, але потім поступилися в двох наступних партіях.

І все-таки українкам вдалося зробити камбек. Четвертий сет проходив у рівній боротьбі, але кінцівка краще вдалася “Прометею”. Тай-брейк пройшов під знаком гостьової команди, якій вдалося здобути дебютну перемогу у поточному розіграші жіночої ЛЧ.

Набравши два очки, команда Петкова не зуміла піднятися з четвертого місця, проте помітно покращила свої турнірні перспективи. 5 грудня “Прометей” зіграє у гостях із польською “Лодзью”.

Переможець групи напряму вийде в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Другі команди всіх п’яти груп, а також найкраща серед третіх місць, розіграють ще три путівки до чвертьфіналу. Ще чотири колективи, які посіли треті місця, продовжать виступи у чвертьфіналі Кубка ЄКВ.

  • Волейбол. Жінки. Ліга чемпіонів. Група Е. 3-й тур

“Альба Блаж” – “Прометей” – 2:3 (23:25, 25:21, 25:18, 18:25, 8:15)