“Кіокушин-кан Стандарт – 2023”: підсумки навчально-тренувальної школи у Кам’янському

4-5 листопада у Кам’янському пройшла осіння навчально-тренувальна школа Дніпровського бранча «КІОКУШИН-КАН СТАНДАРТ – 2023».

Про це повідомили в Кам’янській федерації кіокушин-кан карате.

Участь у тренуваннях взяли 150 спортсменів. Школа включала тренувальні заняття та семінари у розділах «ката» та «куміте».

Керівництво федерації зазначило, що такі заходи необхідно проводити протягом року, адже вони підвищують технічний рівень спортсменів та готують їх до майбутніх змагань.

– Намагатимемося продовжувати практику проведення сезонних навчально-тренувальних шкіл протягом усього року, – розповів сенсей Євген Колішевський, президент Кам’янської федерації кіокушин-кан карате. Це допомагає працювати над системними помилками, які виявляються у наших вихованців під час виступів на змаганнях. Загальні спортивні збори допомагають не лише усунути недоліки, а й формувати здорове, конкуренто-здатне середовище, як серед спортсменів, так і тренерського складу.

Усі учасники заходу були розділені на різні цільові аудиторії за віком та рівнем кваліфікації.  Зі старшими вихованцями тренування проводив технічний наставник та керівник Дніпровського бранча, національний представник міжнародної організації Кіокушин-кан Карате-до шихан Андрій Щиголев.

Він зазначив, що такі тренування важливі для спортсменів в такий непростий для України час, адже це допомагає розвивати та підвищувати загальний технічний рівень, а також додатково мотивує дітей брати приклад із найкращих вихованців.

школа