Криворожанки стали бронзовими призерками Чемпіонату України зі скандинавської ходьби

21 жовтня в Києві відбувся перший Чемпіонат України зі спортивного туризму – скандинавської ходьби. На змагання прибули 200 учасників з 12 регіонів нашої країни, зокрема з Кривого Рогу, Львова, Одеси та Ніжина.

За першість на трасах довжиною 5 км та 2,5 км змагалися спортсмени різних вікових категорій: діти – від 8 років і дорослі – 80+. Одну з двох дистанцій на столичному ВДНГ долали ветерани війни – для них так проходить реабілітація. За ними стартували підлітки, пенсіонери і люди з вадами зору.

– Команда криворізького клубу “КR ОК” гідно тримала естафету, передану від лідерки й мотиваторки, багаторазової чемпіонки України та світу Неллі Бугаєнко, яка цього разу дала дорогу й свої настанови молодим, – повідомили у клубі.

Криворожанки Алла Лебьодушкіна та Альбіна Сушко стали бронзовими призерками у своїх вікових категоріях. Вітаємо наших землячок з гарними результатами!

Криворожанки стали бронзовими призерками Чемпіонату України зі скандинавської ходьбиКриворожанки стали бронзовими призерками Чемпіонату України зі скандинавської ходьбиКриворожанки стали бронзовими призерками Чемпіонату України зі скандинавської ходьби