Збірна України здобула 8 медалей на чемпіонаті світу IFBB з фіт-модель

З 21 по 22 жовтня у литовському Вільнюсі відбувся Чемпіонат світу IFBB з фіт-модель. У змаганнях взяли участь одинадцять спортсменів збірної України.

За підсумками, наші спортсмени завоювали 8 медалей, серед яких 3 золоті, 3 срібні та 2 бронзові. У командному заліку українці посіли друге місце серед 15-ти країн-учасниць.

Чемпіонами та призерами стали:

  • “Золото”: Анастасія Ілюк (ростова категорія до 160 см); Ганна Тунік (ростова категорія до 168 см); Дарія Савула-Литвін (жінки-новачки, відкрита ростова категорія).
  • “Срібло”: Анна Гречка (ростова категорія до 160 см); Марина Петрук (ростова категорія до 164 см); Марина Полапа (ростова категорія до 172 см).
  • “Бронза”: Анна Гречка (жінки-юніорки, 16-23 роки, відкрита ростова категорія); Анастасія Данілець (жінки-новачки, відкрита ростова категорія).

До речі, у минулорічному чемпіонаті світу, який також проходив у Вільнюсі, наша збірна здобула 10 медалей, серед яких чотири золоті, три срібні та три бронзові. У підсумку збірна України також тоді посіла друге місце у командному заліку.