Кам’янське приймає Всеукраїнський турнір зі спортивних танців

7 жовтня на базі СК “Прометей” проходить ХХІІІ Всеукраїнський турнір зі спортивних танців “Кубок Прометея – 2023”. Організаторами заходи виступили Лілія та Віталій Жосан, при підтримці міського голови Андрія Білоусова та ГО “Бджола”.

Демонструють свою неперевершену грацію та майстерність 33 танцювальні клуби з міст Дніпро, Верхньодніпровськ, Кривий Ріг, Павлоград, Запоріжжя, Кременчук, Маріуполь, Новомосковськ, Полтава, Тернівка та Кам’янське. Загалом – 425 пар і соло.

Наше місто представлене 5-ма клубами – “Шарм”, “Лілея”, “Престиж”, “Синергія” та “Сокол”.

На урочисте відкриття такої неймовірно гарної події завітали почесні гості міський голова Андрій Білоусов та начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Шановні спортсмени, організатори, судді, батьки радий вітати вас у нашому місті з такою яскравою спортивною подією, – сказав мер. – Я ще раз дякую нашим Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо проводити цей захід. Хочу подякувати організаторам Віталію та Лілії Жосан, які дуже переживали за цей захід, і завжди дуже вболівають за дітей та спортивно-бальні танці. Хочу привітати всіх спортсменів, які приїхали до нас з інших міст. Ми завжди раді вас приймати. Приїздіть до нас знову і знову. Бажаю всім яскравих вражень від заходу, гарного настрою. Дякую, що у цей нелегкий для країни час, знаходите в собі сили займатися творчістю та спортом, а також дякую вашим батькам та тренерам. Бажаю всім миру та перемоги!

– Дуже приємно, що в нашому місті проводяться такі заходи, – зазначив Е.Коряк. – Кожну неділю за підтримки міського голови в нас проводяться як місцеві, так і обласні і всеукраїнські змагання. Тому хочу побажати вам сил, здоров’я, енергії. Подякувати батькам, тренерам, нашим Збройним Силам України та побажати перемоги. Вітаю вас з Кубком Прометея 2023!

Протягом усього дня, як наймолодші, так і найдосвіченіші спортсмени показують неймовірні гарні танцювальні номери, які оцінюють понад 40 суддів.

Бажаємо учасникам успіхів та чекаємо на результати.

танці танці танці танці танці танці танці танці танці танці