Криворізька самбістка Ізабелла Лось перемогла на Всеукраїнському турнірі

З 22 по 24 вересня у Києві відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби самбо (спортивне та бойове), присвячений Героям Сил Спеціальних Операцій ЗСУ серед підлітків (12-14 років), кадетів і кадеток (14-16 років), юнаків і дівчат старшого віку (16-18 років). Змагання зібрали разом понад 300 спортсменів з 16 регіонів.

Серед почесних гостей турніру – бойові командири і їхні підлеглі з бойових частин Сил спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ та інших структур Збройних Сил України. Вони стали свідками безкомпромісних сутичок юних самбістів, а також титульних поєдинків з бойового самбо серед представників різних силових структур. Пояси чемпіонів переможцям вручав командувач Сил спеціальних операцій генерал-майор Віктор Хоренко.

Свою майстерність на столичних змаганнях продемонструвала й криворізька спортсменка Ізабелла Лось. Вихованка “ДЮСШ №7” посіла перше місце у ваговій категорії 72 кг.

Готують борчиню тренери-викладачі Сергій Шпильов і Валентин Безкоровайний.

Криворізька самбістка Ізабелла Лось перемогла на Всеукраїнському турніріКриворізька самбістка Ізабелла Лось перемогла на Всеукраїнському турніріКриворізька самбістка Ізабелла Лось перемогла на Всеукраїнському турнірі