Тенісистка з Кам’янського здобула дві нагороди на всеукраїнському турнірі “Lubart Cup”

З 18 по 22 вересня у Луцьку проходив Всеукраїнський тенісний турнір “Lubart Cup”. На чотирьох кортах за головні нагороди змагань боролися юнаки і дівчата вікової категорії U12 з вісімнадцяти міст нашої країни.

За підсумками турніру вихованка кам’янської “ДЮСШ № 3” Ганна Кузнецова здобула “золоту” та “срібну” медалі. Одинадцятирічна спортсменка разом з мамою переїхала в наше місто з Харкова минулого року і тренується у Сергія Козченка.

Як повідомляє журналіст Віктор Куленко, на змаганнях Ганна стала першою, граючи в парі з місцевою тенісисткою Анастасією Бубало. У фіналі дівчата перемогли дует Вікторія Антонюк (Коломия)/Ніка Кошкарова (Київ) – 2:6, 6:4, 10:7. На шляху до вирішального поєдинку вони здолали Магдалину Грицанчук (Луцьк)/Варвару Козир (Київ) – 6:1, 6:2 та Даніелу Тимошенко (Київ)/Марію Булавіну (Харків) – 6:4, 6:4.

Виступаючи в одиночному розряді, Кузнецова переграла Жанну Ус з Трускавця – 6:0, 6:1, киянку Софію Громницьку – 6:2, 6:0, Анастасію Бубало (Луцьк) – 6:1, 6:3 та Злату Пуківську (Тернопіль) – 6:3, 6:2. І лише у фінальному матчі наша землячка поступилася Дар’ї Орел з Боярки з рахунком 3:6, 2:6.

Тенісистка з Кам'янського здобула дві нагороди на всеукраїнському турнірі "Lubart Cup"