Джошуа – Вайлдер: промоутер зробив важливу заяву про потенційний поєдинок

Промоутер Едді Хірн висловився щодо поєдинку Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера.

“Ми погодили умови для поєдинку Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера, але доти, доки ми не підпишемо контракт, він не відбудеться. Ми готові взятися за цей бій. Сторона Вайлдера також згодна. Йдеться не лише про Саудівську Аравію. Ведуться переговори в інших країнах.

У Саудівській Аравії існує ідея управління та володіння боксом – все залежить від них. Якщо вони не організують бій Джошуа та Вайлдера, то можливо, що це зробить хтось ще. Це один із найбільших поєдинків у важкій вазі. Але я навіть не здивуюсь, якщо в результаті Джошуа поб’ється з Ф’юрі”, – наводить слова Хірна Boxing Scene.

Напередодні промоутер заявив, що перемовини про бій ЕйДжея з Деонтеєм Вайлдером затягнулися. Через це британець може провести ще один поєдинок перед протистоянням з “Бронзовим бомбардувальником” вже у грудні цього року. Він також назвав імена двох претендентів – Філіпа Хрговіча та Енді Руїса.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа володів титулами WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі, але втратив їх, програвши українцю Олександру Усику. Деонтей Вайлдер, у свою чергу, втратив титул чемпіона за версією WBC, поступившись Тайсону Ф’юрі.

У послужному списку Вайлдера 43 перемоги, дві поразки і одна нічия в 46 боях на профі-рингу.

Джошуа за свою кар’єру провів 29 поєдинків (26 перемог і три поразки). Востаннє британець боксував у квітні цього року. Ей Джей нокаутував Роберта Хеленіуса в сьомому раунді.