“Дніпро-1” вилетів з Ліги конференцій

“Дніпро-1” програє “Спартаку” та вилітає з Ліги конференцій.

31 серпня команди “Дніпро-1” та “Спартак” Трнава провели гру-відповідь раунду плей-офф Ліги конференцій УЄФА сезону 2023/24.

Як відомо, перша зустріч між командами завершилася внічию з рахунком 1:1. Другий поєдинок відбувався у Кошице (Словаччина) на однойменній футбольній арені.

Для дніпрян все пішло не так вже з 3-ї хвилини. Рубчинський не зумів перехопити навіс на правий фланг, чим скористався Ерік Даніель та забив перший гол. Подальші хвилини першого тайму видалися невдалими для українців, не було гарних атак, крім того, ледве не пропустили другий м’яч.

Справи у дніпрян пішли краще після перерви, коли у свої ворота забив гравець “Спартака” Горосіто. Він невдало зіграв головою після навісу Горбунова в штрафний майданчик.

Так внічию гра трималася до 70-ї хвилини, але після дніпряни втратили ініціативу. Гра дійшла до екстра-тайму, де за небезпечний підкат вилучили Бабенко. Після чого не забарився “Спартак” і на 106-й хвилині Буката забив другий, переможній гол, а на 108-й дніпряни ще й втратили Горіна, якого вилучили за небезпечну гру.

Таким чином “Дніпро-1” не здобув жодної перемоги в раунді кваліфікації. Це перший випадок в історії українського футболу. Дніпряни не змогли пройти “Панатінаїкос” – 1:3, 2:2, програли “Славії” – 1:3, 1:1, а тепер і “Спартаку” – 1:1, 1:2.

Результати та огляд матчу

“Дніпро-1” — “Спартак” Трнава – 1:2 (перший матч – 1:1),
Голи: Горосіто, 61 (авт.) — Даніел, 3, Буката, 106.
Вилучення: Бабенко 99, Горін 108.