У Кам’янському привітали срібного призера Всесвітньої Гімназіади

З 18 по 27 серпня у бразильському Ріо-де-Жанейро проходила Всесвітня літня Гімназіада. Під час змагань кам‘янчанин Денис Ткач здобув срібну медаль.

Як повідомив тренер Геннадій Молоков, після впевненої перемоги над суперником з Бразилії, у вирішальному протистоянні серед боксерів вагової категорії 65 кг, його вихованець зустрівся з представником Казахстану. Перед початком третього раунду наш земляк вів в рахунку – 3:2.

“Згодом Денис побував в нокдауні. Після чого почав ганятися за суперником по рингу. Хотів переламати поєдинок. Але всі рефері віддали перевагу його опоненту – 5:0”, – сказав Г. Молоков.

Зазначимо, програма турніру передбачає змагання з 22 видів спорту. Вікова категорія учасників – 2008-2010 року народження.

Сьогодні, 31 серпня, з визначною подіє спортсмена привітали міський голова Андрій Білоусов та начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

“Для нашого міста такі перемоги – це завжди дуже важлива подія. Адже ви прославляєте Кам’янське та країну на міжнародних аренах, завдяки вам там майорять наші прапори, а гімн лунає по всьому світу. Бажаю подальших успіхів, а ми зі свого боку будемо й надалі підтримувати наших спортсменів”, – наголосив міський голова.

Викладач “ДЮСШ № 1” Геннадій Молоков та Денис Ткач подякували меру за всебічну підтримку, а також ГО “Бджола” за фінансування витрат, пов‘язаних з поїздкою.

Як розповів хлопець, його наступні кроки – чемпіонати України, Європи та Олімпіада.

У Кам'янському привітали срібного призера Всесвітньої ГімназіадиУ Кам'янському привітали срібного призера Всесвітньої Гімназіади