Боксери Дніпропетровщини поїхали до Польщі повболівати за Олександра Усика

Збірна команда Федерації боксерів Дніпропетровської області вирушила до Польщі, до Вроцлава, щоб підтримати Олександра Усика у бою проти британця Дюбуа.

Про це повідомив віцепрезидент Дніпропетровської обласної Федерації з боксу, директор дитячо-юнацької школи з боксу та єдиноборств Олександр Багацький.

“Збірна команда Федерації найсильніших боксерів Дніпропетровської області їде до Польщі, до міста Вроцлав, щоб підтримати гордість всього боксерського світу — Олександра Усика. Ми міцно триматимемо за нього кулаки та вболіватимемо. Щиро дякуємо воїнам ЗСУ за можливість змагатися, їздити на тренування, збори та боксерські бої. Слава Україні!”, – сказав  Олександр Багацький.

Чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBO/IBF у надважкій вазі Олександр Усик зустрінеться на ринзі з обов’язковим претендентом по лінії Всесвітньої боксерської асоціації британцем Даніелем Дюбуа. Переможець поєдинку стане власником поясів чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO.

Бій відбудеться у цю суботу, 26 серпня, у Вроцлаві на “Тарчинській Арені”. Орієнтовний час початку поєдинку –  близько 23:30 за київським часом.