Киівське “Динамо” програло “Бешикташу”, пропустивши на останніх секундах

В День Незалежності України київське “Динамо” у першому матчі плей-оф раунду кваліфікації Ліги конференцій приймало у Бухаресті турецький “Бешинташ”.

Динамо” провело рівний перший тайм проти “Бешикташа”. На момент Владислава Ваната турецька команда відповіла шансом у Венсана Абубакара.

І все ж на перерву “Динамо” пішло, програючи в рахунку. “Бешикташ” заробив пенальті за гру рукою у штрафному майданчику, який реалізував Абубакар.

На старті другого тайму “Динамо” зрівняло рахунок, але гол Олександра Караваєва скасували через офсайд. На початку епізоду півзахисник киян забіг у положення поза грою.

На 60-й хвилині “Динамо” все ж зрівняло рахунок зусиллями Миколи Шапаренка. Однак через дві хвилини пропустили вдруге – після подачі з кутового відзначився захсник Омар Коллі.

Проте “Динамо” змогло вдруге зрівняти рахунок у поєдинку. Вже через чотири хвилини після пропущеного голу Віталія Буяльський виконав подачу на Назара Волошина, який відзначився м’ячем.

У заключні 25 хвилин зустрічі “Динамо” продовжувало створювати моменти біля воріт “Бешикташа”. Однак гольових загроз не мало. А ось турецька команда у компенсований час зловила киян на контратаці. Зайнутдінов зачепився за м’яч у штрафному майданчику киян і з-під Сироти забив переможний м’яч – 3:2.

Матч-відповідь відбудеться за тиждень у Стамбулі.

Команди ведуть боротьбу за єврокубкову осінь: переможець зіграє у груповій стадії Ліги конференцій, а ось клуб, що поступиться, втратить єврокубки.