“Дніпро-1” в першому матчі Ліги конференцій зіграв в гостях унічию зі “Спартаком”

Причому, дніпряни догравали матч удев’ятьох.

23 серпня «Дніпро-1» 23 грав перший матч плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти “Спартака” (Трнава, Словаччина). Зустріч відбулася на стадіоні Антона Малатинського у Трнаві.

Вже на 5-й хвилині гри наша команда залишилася в меншості. Едуард Сарапій спершу отримав від арбітра жовту картку за порушення правил поблизу власного штрафного, але після перегляду епізоду був вилучений за фол “останньої надії”. Проте дніпряни зуміли стримати господарів і пішли на перерву при нічийному рахунку – 0:0.

Проте на 54-й хвилині другого тайму господарі відкрили рахунок – гол забив Келвін Офорі. Проте “Дніпро-1” не знітився і зумів зрівняти рахунок. З пенальті, заробленого Олексієм Гуцуляком, відзначився Олександр Піхальонок.

Догравали дніпряни вже вдев’ятьох — другу жовту після підкату отримав Ігор Когут. Та рахунок на табло до фінального свистка залишився незмінним — 1:1.

Матч-відповідь “Дніпра-1” та “Спартака” відбудеться за тиждень, 31 серпня. Домашні матчі єврокубків віце-чемпіон України проводить у словацьких Кошицях.