Боксер з Кам’янського з перемоги розпочав свої виступи на Всесвітній літній Гімназіаді в Бразилії

З 18 по 27 серпня у бразильському місті Ріо-де-Жанейро проходить Всесвітня літня Гімназіада.  В ній приймає участь кам’янчанин Денис Ткач, учень ліцею №2, вихованець  ДЮСШ № 1. І розпочав він цей турнір чудово.

У другий змагальний день у ринг вийшли дев’ятеро українських боксерів.  Разом з 6-ма українськими боксерами, Денис Ткач пройшов у слідуюче коло змагань. Як розповів його тренер Геннадій Молоков, Денис боксував у ваговій категорії 63 кг. Він провів три раунди проти суперника з Бразилії. Перед фінальним гонгом наш земляк послав свого візаві в нокдаун.

бокс

Поїздка на Гімназіаду обійшлася Денису Ткачу майже в три тисячі євро. Фінансували її батьки хлопця і міський голова А.Білоусов. Тренер Дениса подякував міському голові Андрію Білоусову та начальнику управління молоді та спорту міської ради Едуарду Коряку за надання допомоги в організації участі спортсмена у змаганнях.

Довідка. Програма Всесвітньої літньої Гімназіади передбачає змагання з 22 видів спорту. Вікова категорія учасників – 2008-2010 року народження.