“Дніпро-1” не зміг переграти “Славію” у матчі-відповіді

Сьогодні, 17 серпня, “Дніпро-1” у місті Кошице, на  “Кошицькій футболовой арені” проводив матч-відповідь проти празької “Славії”.

Після поразки 0:3 у першому матчі дніпрянам потрібно було атакувати та забивати. Причому, не менше трьох м’ячів. І жодного не пропустити.

Початок матчу подарував болільникам “Дніпра-1” надію – наприкінці першого тайму, на 46-й хвилині, Рубчинському вдався відмінний удар метрів з 28-ти – на силу та під штангу. 1:0!

Втім, майже одразу після перерви “Славія” зрівняла. На 52-й хвилині Юречку вивели віч-на-віч, він забив. Суддя спочатку гол скасував через офсайд, проте після консультації з ВАР взяття воріт таки зарахував – 1:1. Ось так, на початку другого тайму, інтрига у матчі була практично похована.

До кінця гри залишалося ще вдосталь часу, щоб забити. На жаль, дніпрянам це не вдалося. Матч так і закінчився з рахунком 1:1. “Славія” проходить у наступний раунд Ліги Європи, де зустрінеться з луганською “Зорею”. Будемо сподіватися, що луганчани зможуть помститися чехам за дніпрян.