Українець Федір Черкашин зустрінеться з Анауелем Нгаміссенге в андеркарді бою Усик – Дюбуа

Український боксер середньої ваги Федір Черкашин (22-0, 14 КО) проведе наступний наступний бій з французом Анауелем Нгаміссенге (12-0, 8 КО) в андеркарді поєдинку Усик – Дюбуа, повідомляє пресслужба K2 Promotions.

27-річний спортсмен вперше виступив на профі-ринзі в травні 2015 року. З того часу провів 22 поєдинки, всі бої виграв, 14 нокаутами. Наразі Черкашин займає 6 позицію в рейтингу WBC, 7-й номер у WBO та 7-й в IBF. Попередню дуель він провів у квітні цього року проти мексиканця Еліаса Еспадаса. Федір зупинив опонента технічним нокаутом у дев’ятому раунді.

“Я зустрінусь із непереможним представником Франції. Він надзвичайно міцний боєць. Крім того, Анауель брав участь в Олімпійських Іграх. Впевнений, що це буде яскравий бій, і прихильники боксу будуть задоволені. А для мене це нагода показати свій бокс широкій аудиторії. Я заряджений перемагати! До зустрічі 26 серпня!”, – зазначив Федір Черкашин.

“Дуже радий, що маю можливість підготуватися до цього поєдинку в таборі Олександра Усика. Для мене це великий досвід. Вдячний йому та його команді”.

Суперник українця Анауель Нгаміссенге родом із Конго, проте живе та тренується він у Франції. Професійний дебют боксера відбувся в жовтні 2019 року. За його плечима 12 боїв (12 перемог). У листопаді 2022 року він достроково здолав свого співвітчизника Маттео Хаше.