“Славія” розгромила “Дніпро-1”: шанси на Лігу Європи впали

10 серпня на стадіоні “Фортуна Арена” в Празі у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи “Дніпро-1” зустрічався з місцевою “Славією”. Українці “всуху” програли чехам і показали жахливу гру.

Перед матчем на стадіоні пройшла спеціальна акція на підтримку України у війні проти російських загарбників. На цю гру українські і чеські гравці вийшли у спеціально виготовлених футболках з написом Stand with Ukraine, а потім ще й розгорнули баннер з таким же реченням. Також чехи подарували чек на суму 166 тисяч гривень. Гроші підуть дніпровський благодійній організації на допомогу важкохворим або постраждалим від війни дітям.

Що стосується гри. “Славія” з перших хвилин почала агресивно атакувати суперника. І вже на 5 хвилині Іван Шранц забив перший гол. Цей же гравець на 38-й хвилині відзначився ще одним забитим м’ячем. Так і пішли команди на відпочинок з рахунком 2:0. Більше надій у нашої команди було на другий тайм, адже чехи вже сильно не квапилися. Проте жодного з моментів не вдалося реалізувати. Зато “Славія” на 81-й хвилині забила українцям третій, останній гол. Відзначився гравець Конрад Валлем.

Підопічні Олександра Кучера на матчі зі “Славією” були не в самому кращому складі. Адже  Довбик відправився у “Жирону”, а Піхальонок пропустив останнє тренування через температуру і не потрапив у стартовий склад. На лікуванні залишаються і Волинець з Мірошніченком.

Якби “Дніпро-1” пройшов в плей-офф Ліги Європи зустрівся би з “Зорею”, тепер проджовжить боротьбу за єврокубки у плей-офф Ліги конференцій.