Останні новини

“Олександрія” – “Металіст 1925”: анонс матчу

- 05 Серпня 2023, 08:08

Сьогодні, 5 серпня, у другому турі чемпіонату України “Олександрія” гратиме з командою з Харкова “Металістом 1925”. Матч пройде на стадіоні “Ніка” в Олександрії.

Господарі поля, підопічні Руслана Ротаня, успішно стартували у сезоні 2023-2024. У першому турі вони грали з “Кривбасом” і виграли з рахунком, 1:0. Хоча скептики впевнені, що олександрійці виграли, бо гості з 31-ї хвилини грали у меншості. Зараз “Олександрія” грає в дуже оновленому, молодому, складі, адже команду покинули багато гравців, і прийшли молоді, не такі досвічені.

А от для “Металіста 1925”, підопічних Едмара, початок нового сезону виявився нелегким. У першому турі вони грали з чемпіоном країни “Шахтарем”, програвши йому з мінімальним рахунком 1:2 У другому турі в гостях гратимуть з “Олександрією”, а в третьому – проти “Динамо”. Минулого сезону харків’яни з цими командами зіграли внічию.

На відміну від майбутніх суперників, у “металістів” не так багато змін у складі. Хіба що підсилення кількома гравцями, які вже встигли показати себе у грі.

Різні спортивні сайти припускають, що гра закінчиться або нічиєю, або перемогою господарів поля – “Олександрії”.

Орієнтовні склади команд:

“Олександрія”: Шевченко, Копина, Логінов, Бабогло, Плакса, Смирний, Сігєєв, Калітвінцев, Шулянський, Бєляєв, Кулаков.

“Металіст 1925”: Мозиль, Жичиков, Є.Ткачук, Курило, Безуглий, Габелок, Вачіберадзе, Русін, Бичек, Юсов, Сидоров.

Де дивитися матч:

ТВ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, SWEET.TV, Київстар ТБ. Старт матчу о 19:00.

По темі