Нганну повертається у ММА: відомо, хто покаже бій камерунця

Відомо, де та коли дивитися один з найочікуваніших MMA-івентів цього року PFL Super Fights “Битва гігантів”. У головній події шоу Френсіс Нганну (17-3) зустрінеться з бразильцем Ренаном Феррейрою (13-3) у битві за новий чемпіонський пояс PFL Super Fights у важкій вазі.

Зірковий камерунець востаннє виступав у ММА ще у 2022 році, після чого спробував себе у ролі боксера. Дебют у новій дисципліні завершився невдачею – у активі Нганну дві поразки проти Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа.

Повернення Френсіса у клітку відбудеться у ніч з 19 на 20 жовтня в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді. В Україні поєдинок Френсіс Нганну – Ренан Феррейра та весь файткард вечора, окрім боїв представників росії, покаже MEGOGO. Трансляція буде доступна в підрозділі “Єдиноборства” в розділі “Спорт”, а також на каналі “MEGOGO Гонг” за передплатами “Спорт”, “Максимальна” та “Максимальна + благодійність”. Можна обрати будь-який із тарифів.

Бої прокоментує Сергій Лук’яненко. Початок трансляції – о 19:00 за київським часом. Стартовий гонг головної сутички пролунає не раніше опівночі.

Читайте також: