Netflix опублікував офіційний трейлер поєдинку Джейк Пол – Майк Тайсон

Вийшов офіційний трейлер майбутнього бою між легендарним ексчемпіоном світу Майком Тайсоном та YouTube-блогером та боксером Джейком Полом.

Творцем ролика став стрімінговий сервіс Netflix. У короткому відео тривалістю трохи більше хвилини у форматі трейлера анонсується боксерський поєдинок, який відбудеться 15 листопада в Арлінгтоні, штат Техас, на арені AT&T Stadium.

Нагадаємо, раніше Netflix анонсував документальний трисерійний фільм, який покаже залаштунки тренувальних таборів Тайсона та Пола. Також приділить увагу підготовці до іншої головної події боксерського вечора, реваншу між Кеті Тейлор та Амандою Серрано за звання беззаперечної чемпіонки у першій напівсередній вазі. Дві серії вийдуть в ефір 7 листопада, третя – 12 листопада.

Цього літа Залізному Майку виповнилося 58, він старший за свого опонента більш ніж на 30 років.

У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з ексчемпіоном світу у п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. В андеркарді івенту Джейк Пол нокаутував Нейта Робінсона.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також: