Красюк прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа: “Він не виглядав як боксер”

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBC, IBO, WBA та WBO у надважкій вазі Олександра Усика, був здивований розгромною поразкою екс-чемпіона світу Ентоні Джошуа у бою проти володаря поясу IBF Даніеля Дюбуа.

“Це був шок, справжній шок для мене, тому що я давав шанси на перемогу Джошуа 9:1. Тож він був фаворитом, я давав йому 90 відсотків. Але щось пішло в нього не так. Можливо, психологічно чи в тренувальному таборі, я поняття не маю. Але він не виглядав як боксер.

Я думаю, що психологічно він виглядав ніяким. Він був слабким, не хотів битися. У нього не було ніякого захисту. Я не можу це пояснити. Як правило, така людина, як Ей Джей, може битися і легко перемогти. Але чомусь то він цього не зробив”.

Дюбуа переміг Джошуа у бою, який пройшов у Лондоні у суботу, 21 вересня. Даніель тричі відправив Ей Джея до нокдауну, а в п’ятому раунді нокаутував свого опонента. Дюбуа захистив титул чемпіона IBF, який одержав після того, як від нього відмовився Усик.

34-річний Джошуа зазнав четвертої поразки в кар’єрі. Нагадаємо, 2019 року він поступився Енді Руїсу, а 2021-го і 2022-го – Олександру Усику.

Читайте також: