Футболіст олімпійської збірної України став гравцем харківського “Металіста 1925”

Український захисник Володимир Салюк перейшов до харківського “Металіста 1925” з одеського “Чорноморця”. Про це повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

Хоча “Металіст 1925” не оголошує суму трансферу, портал Transfermarkt зазначає, що Першій лізі довелося заплатити за Салюка 500 тисяч євро. Контракт із захисником підписали до 2028 року.

Серед зацікавлених у гравцеві клубів були також львівські “Карпати”. За даним “ТаТоТаке”, наприкінці липня харківський клуб запропонував більш вигідні фінансові умови, що й стало вирішальним фактором для переходу Володимира у “Металіст 1925”.

Володимир Салюк розпочав свою кар’єру в “Чорноморці”. З 2021 по 2022 рік був гравцем “Балканів”. Влітку 2022 року він повернувся в одеський “Чорноморець”. У складі одеситів він зіграв 57 матчів у всіх турнірах, забив два голи та віддав одну гольову передачу.

На Олімпійських іграх 2024 року Салюк зіграв два матчі за збірну, з них один у стартовому складі. Загалом на турнірі він провів 80 хвилин, заробивши червону картку в матчі з Марокко.

Також він був учасником молодіжного Євро-2024, де Україна дійшла до півфіналу.

Читайте також: