Стівенсон оцінив шанси Ломаченка на перемогу в бою з Джервонтою

Чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон прокоментував можливе проведення бою проти чемпіона IBF та IBO у легкій вазі Василя Ломаченка та володаря поясу WBA Джервонти “Танка” Девіса.

“Я знаю, що мій час настане. “Танку” Девісу більше нікуди подітися, окрім як побитися зі мною. Зрештою, нам з ним доведеться битися, я чекаю на цю можливість. Але зараз я зосереджений на бою з Артемом Арутюняном.

Ломаченко? Я думаю, що наш з ним бій також має бути наступним. Чесно кажучи, багато людей не знають, що Ломаченко – один із моїх улюблених бійців. Було б дуже добре розділити з ним ринг. Я думаю, що він приголомшливий боєць і цей бій має відбутися. Хоча я думаю, що все залежить від Ломаченка. Його команда має прийняти бій”.

Шакур Стівенсон свій наступний бій проведе проти Артема Арутюняна 6 липня у Нью-Джерсі.

Раніше промоутер Боб Арум розповів, що представники Ломаченка та Девіса вже кілька тижнів ведуть переговори про очне протистояння двох чемпіонів. За попередньою інформацією, поєдинок Ломаченко – Девіс може відбутися у листопаді 2024 року.

У ніч проти 16 червня Джервонта захистив свій чемпіонський титул, відправивши в нокаут співвітчизника Френка Мартіна. 29-річний боксер залишається непереможеним, причому 28 перемог із тридцяти він здобув достроково.

12 травня Ломаченко в останньому бою технічним нокаутом переміг австралійця Джорджа Камбососа. Українець виборов вакантний пояс IBF у легкій вазі, який раніше звільнив його попередній суперник Девін Гейні. Також Василь відібрав пояс IBO, яким володів Камбосос.

Читайте також: