Світоліна підтримала збірну України після поразки від Румунії на Євро-2024

Тенісистка Еліна Світоліна виступила зі словами підтримки на адресу збірної України з футболу після поразки від Румунії в першому турі чемпіонату Європи-2024.

“Єдність, підтримка й допомога – це те, що ми демонструємо всьому світу останні роки. Програна битва – це не кінець історії. Це мотивація ставати кращими і боротися сильніше. Разом підтримуємо нашу збірну у матчі проти Словаччини. Віримо у збірну, віримо у наших. Україна понад усе!”

Нагадаємо, вчора, 17 червня, “синьо-жовті” стартували на континентальному форумі з нищівної поразки від збірної Румунії – 0:3.

Підопічні Едварда Йорданеску мінімально виграли перший тайм завдяки голу після перехоплення пасу Андрія Луніна від своїх воріт, а одразу після перерви завдали подвійного удару. Спочатку румуни реалізували контратаку, а потім домоглися розгрому після розіграшу м’яча з кутового за незрозумілої пасивності української оборони.

Матч проти Румунії став для України 12-м у рамках фінальних частин ЧЄ. “Синьо-жовті” зазнали дев’ятої поразки, причому в кожному з поєдинків вони незмінно пропускали. Більше того: українська команда другий форум поспіль пропускає тричі у стартовому матчі.

У другому турі Україна 21 червня зіграє зі Словаччиною, яка вчора сенсаційно обіграла Бельгію (1:0). Початок зустрічі у Дюссельдорфі – о 16:00. У заключному матчі групового етапу команда Сергія Реброва зустрінеться із Бельгією 26 червня.

Читайте також: