“Це буде бій, який сподобається фанатам”: Кейшон Девіс про виклик Берінчика на титульний бій

Денис Берінчик вперше в кар’єрі став чемпіоном світу з боксу у легкій вазі за версією WBO. У цьому титульному бою непереможений українець переміг мексиканця Емануеля Наваррете роздільним рішенням суддів.

Після поєдинку Берінчик емоційно оголосив імена боксерів, які могли б стати його наступними суперниками. Один із них — Кейшон Девіс (10-0, 7 КО). Американський спортсмен публічно прийняв виклик чемпіона світу і висловив переконання, що цей бій сподобається фанатам.

“Ми з Берінчиком були б неймовірними, тому що він любить битися, я також люблю битися. Боротьба за титул зробила б мене природно більш агресивним. Це буде бій, який сподобається фанатам. Коли я написав про це, я отримав багато хорошої реакції від прихильників, тому я думаю, що вони схвильовані. Ми повинні зробити це цього року”, – розповів Девіс.

Він також зазначив, що може провести бій краще за Берінчика, який захищатиме титул.

“У мене є здібності, навички, сила, потужність, IQ. Я досконалий, розумний боєць. Мій менталітет такий, що на рингу ніколи не буває нудно. Берінчик витягне з мене найкраще у боротьбі за мій перший титул”, – цитує Boxing Scene слова Девіса.

Серед потенційних суперників на наступний бій український боєць також згадав американця Шакура Стівенсона (США, 21-0, 10 КО), який володіє титулом чемпіона світу за версією WBC.

Проте ймовірно, що Стівенсон стане наступним суперником іншого українського боксера Василя Ломаченка, який у травні виборов пояс IBF, здолавши технічним нокаутом колишнього абсолютного чемпіона Джорджа Камбососа.

Читайте також: