“Баварія” хоче продати нападника Сержа Ґнабрі

Серж Ґнабрі може залишити німецьку “Баварію”. Клуб готовий продати гравця, пише Bild.

Зазначається, що гравець перестав прогресувати, тому з ним хочуть розпрощатися. Контракт із “Баварією” в нього розрахований ще на два роки. І його відхід можливий лише за умови пропозиції від великих клубів. Зараз ним цікавиться “Барселона”. Але остаточного рішення ще немає.

Зараз гравець відновлюється після травми підколінного сухожилля, її він отримав в першому матчі з “Арсеналом” (2:2) у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

За “Баварію” Ґнабрі грає з літа 2017 року, куди він перейшов з “Вердера”. Тоді за гравця віддали 8 млн євро. Цього сезону він відзначився 5 голами та 1 асистом у 17 матчах за мюнхенців.

Нагадаємо, “Баварія” посилено працює над поверненням Юліана Нагельсманна на посаду головного тренера, якого безкоштовно відпустили до збірної Німеччини.

Зараз “Баварія” посідає друге місце у Бундеслізі, лише за додатковими показниками випереджаючи “Штутгарт”. Минулого вікенду мюнхенський гранд вперше за 12 років поступився чемпіонським титулом – його вперше у своїй історії виграв “Баєр”.

Сьогодні, 17 квітня, команда Тухеля прийме “Арсенал” у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Перша зустріч у Лондоні була зіграна внічию 2:2.

Читайте також: