Домашні матчі “Шахтаря” на “Арені Львів” проходитимуть за присутності глядачів

“Шахтар” офіційно повідомив про те, що у другій частині сезону УПЛ-2023/24 домашні матчі клубу на “Арені Львів” проходитимуть із глядачами.

Кожен поєдинок зможе відвідати близько 500 людей. Весь прибуток від продажу квитків буде спрямований на соціальні проекти та благодійність.

У вільний продаж надходитиме 40% перепусток від доступної квоти. Ще 20% віддано VIP-квиткам. Отриманні кошти від реалізації в обох категоріях підуть на потреби ЗСУ. Решта квоти розподілиться так: 20% – безкоштовні квитки для військовослужбовців та ще 20% – для технічного персоналу та учасників змагань.

Найближчий домашній матч “Шахтаря” у чемпіонаті України із глядачами відбудеться 3 березня. У ньому команда Марино Пушича прийме “Кривбас”. Детальна інформація про продаж квитків з’явиться найближчими днями.

Нагадаємо, раніше про допуск глядачів на свої домашні матчі повідомили “Верес” та “Полісся”. “ЛНЗ” планує проводити домашні поєдинки у присутності вболівальників із березня. У свою чергу “Олександрія” офіційно оголосила про те, що стартовий матч команди в 2024 році проти “Шахтаря” пройде в присутності глядачів.

“Шахтар” йде четвертим в УПЛ із трьома очками відставання від лідерів (“Кривбаса” та СК “Дніпро-1”) та двома матчами в запасі.

У четверг, 22 лютого, “помаранчево-чорні” зіграють матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Європи проти “Марселя” (перший поєдинок приніс нічию 2:2). Зустріч відбудеться у Франції, його обслужить німецька бригада на чолі із Тобіасом Штілером.