У Кам’янському визначилися півфіналісти Кубка Ліг з футзалу

18 лютого на базі СК “Прометей” відбулися матчі відповіді 1/4 Кубку Ліг з футзалу серед промислових підприємств і аматорських колективів.

Про це повідомляє Федерація футболу Кам’янського.

За результатами матчів у півфінал змагань вийшли 6 команд: “Атлетик”, “Олімпія-2001” (Аульський водовід), “Оріль-Лідер”, “Петриківка”, “Дніпро”, “СК Тайм-2”.

Велика увага була прикута до матчу “МКС”-“Атлетик”. Команди боролися у чемпіонаті за перше місце у Лізі “А”, але суворий жереб звів команди в 1/4 фіналу. Перший матч завершився вольовою перемогою “Атлетик” 3:2. Всі очікували на реванш, але “МКС” провалив початок матчу, пропустивши на перших хвилинах двічі. Потім гра трохи вирівнялась і “МКС” забив, але “Атлетик” у цей день було не зупинити. “Атлетик” виграє 5:4 і йде далі.

Команда “Олімпія-2001” (Аульський водовід) впевнено розібралась з “СК Тайм”. А от друга команда “СК Тайм-2” після нічиї 2:2 у першому матчі змогла вирвати перемогу 3:1 у “Альянса”.

“Оріль-Лідер” вперше приймає участь у Кубку Ліг і у матчі відповіді з “ПМГУ МПС 2” перемогли 5:2 і продовжують боротьбу за Кубок. “Петриківка” не дала “Баглію” шансів на перемогу, результат – нічия 3:3 (перший матч 7:4).

Матчі 1/2 фіналу Кубка Ліг відбудуться 2 березня.

Результати матчів відповіді 1/4 фіналу Кубка Ліг

  • “Альянс”-“СК Тайм-2” – 1:3;
  • “СК Тайм”- Олімпія-2001 (Аульський водовід) – 1:5;
  • “Оріль-Лідер”-“ПМГУ МПС 2” – 5:2;
  • “Атлетик”-“МКС” – 5:4;
  • “Дніпро”-“ПМГУ МПС” – 5:0;
  • “Петриківка”-“Баглій” – 3:3.