“Він готовий до труднощів”: промоутер Усика про його перенесений бій з Ф’юрі

18 травня в Ер-Ріяді відбудеться об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між володарем поясів за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі.

Українець дуже наполегливо готувався до бою, який був заплановано на 17 лютого, та через травму Тайсона, поєдинок перенесли на весну. Промоутер Усика Олександр Красюк, що представляє інтереси українського боксера, виданню talksport.com розповів про психологічний стан свого клієнта після перенесення бою.

“У Олександра все чудово. Він міг битися цієї суботи, але, на жаль, цього не станеться. Ми всі знаємо причину. Але Усик  – професіонал високого рівня. Він сприйняв цю новину з усмішкою та з повним розумінням того, що відбувається. Отже, для Олександра це буде ще одне випробування, але він готовий до труднощів. Тож нічого суттєво не змінилося. Єдині зміни – це дата. Решта залишається незмінним”.

Нагадаємо, стало відомо, скільки отримають боксери за бій. На боксерів очікує вражаючий гарантований гонорар за поєдинок.

Так, Усик заробить 27 мільйонів фунтів (34 млн доларів). Це трохи менше за його рекордний заробіток, який він отримав за реванш з Ентоні Джошуа. Натомість Ф’юрі отримає значно більше – 55 млн. фунтів (69 мільйонів доларів). Цей гонорар стане для Циганського короля найвищим у кар’єрі.